Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

I špatné je k něčemu dobré

Článek o tom, že i na věcech, které se zdají na první i druhý pohled špatné a negativní, může být něco co lidem na druhém konci zachrání třeba i život.

Dobrý den. Minule jsem zakončil článek slovy, že napříště nechám pár dalších informací, které považuji za důležité. Nicméně po přečtení posledních článků jsem nabyl přesvědčení, že vše podstatné bylo o tomto projektu již řečeno, respektive napsáno. Ten, kdo se chce do tohoto projektu zapojit, si ho najde, o tom jsem přesvědčen, ale bohužel se do něj s velkou pravděpodobností nedostane. Musíte mít trpělivost, věřím, že se šance naskytne.
Minulý týden jsem zrovna dělal výběr peněz z výnosů, a vše se ještě zrychlilo. Během necelých třiceti minut jsem měl peníze na svém účtu, vzal jsem auto, jel k bankomatu a peníze vybral a udělal nákup. Výběr je opravdu jednoduchý jeden klik, převod CZ na BTC, napsání čísla účtu běžné banky v ČR, potvrzení transakce a hotovo. Potom pár minut čekání  a máte je tam. Paráda. Dobrá věc je že bitcoiny máte v držení do doby, než se Vám objeví peníze v korunách na účtu. Nejdelší doba na výběr dividend je jeden měsíc při nejvyšším zhodnocení. Což je optimální. Když chcete z této nejvyšší vrstvy vybrat původně vložené peníze tak to trvá rok. Je to dlouho, ale já to chápu. Musí si nějak krýt kapitál, nejde jen tak ze dne na den vyplácet velké sumy, když si někdo usmyslí, že vybere větší částku (řádově statisíce).
Nechci zde opakovat informace z předchozích článků, takže bych rád zmínil jednu důležitou věc, která úzce souvisí s bitcoiny, deepwebem a vším co je s tím spojeno. Před dvěma dny jsem se s velkým zájmem díval na jedné nejmenované televizní stanici (zvětšování je príma) na pořad, který se dopodrobna zaobíral případem Rose Ulbrichta. Mladého nadprůměrně inteligentního člověka, který založil na deepwebu stránku respektive tržiště s názvem SilkRoad. Nebudu zde rozebírat svůj postoj k této osobě, ani to jestli si zasloužil doživotí. Nechci zde řešit ani to, že celý proces byl těžce zaujatý a vlastně  všechny polehčující okolnosti tohoto případu byly smeteny ze stolu. Jde mi o úplně jinou věc, která mi došla po zhlédnutí tohoto hodně zajímavého dokumentu a která tam byla přímo řečena vysokým policejním důstojníkem.   
Jde o drogově závislé lidi, jde o to, co jsou pro drogu schopni udělat, když ji nakupují v temných uličkách na okrajích velkoměst a co jsou schopni těmto lidem udělat ti, co jim drogu prodávají, tedy dealeři. Ano jde o vraždy o masakry lidí, bouračky aut o mrhání lidských životů a spoustu dalších zvrácenostech.
Když fungovalo SilkRoad, či SilkRoad II nebo Silkroad III, bylo možné si na těchto tržištích drogy objednat. Platba byla provedena pomocí bitcoinu a kurýr dovezl drogu až domu. Odpadlo ježdění, shánění, vraždění, a vše co jsem výše zmínil.  Chci tím jenom říct, že je možná dobře, že existují místa, kde lze drogu koupit online. Ten kdo si jí bude chtít pořídit, tak pro to udělá vše co je v jeho silách. Ale nebude muset při shánění první dávky, někde v temné uličce zemřít.
Tímto nechci tato tržiště nijak obhajovat to určitě ne. Není dobře mít možnost si online objednat vraždu či něco podobného. Ale minimálně stojí za zamyšlení ta možnost, že by se tímto způsobem eliminovali koneční dealeři drog, kteří se opravdu neštítí ničeho. V tom dokumentu bylo jasné řečeno, že ubylo trestných činů, které souvisí s prodejem drog a že je to přičítáno právě té možnosti objednat si drogu online.
Ono je vše podstatně složitější a přesto, že byla všechna tržiště SR na deepwebu vyhledána, uzavřena, majitelé dopadeni a zavřeni, tak vznikají nová a ještě sofistikovanější tržiště. Tím, že FBI a  všechny další tajné služby světa, se snaží eliminovat tento trend, tak se děje pravý opak a velikost deepwebu se neustále zvětšuje v poměru k běžnému internetu pro běžné uživatele.
Jen tak pro zajímavost, na googlu najdete informaci prakticky o všem, co Vás jenom napadne a to přesto, že má v indexu pouhých 7% celého objemu všech existujících serverů. A toto číslo se neustále zmenšuje, protože velikost deepwebu neustále stoupá.
Ještě jednou opakuji, nejsem zastáncem tržišť na deepwebu ani prodejem drog a ani ničeho jiného výše zmíněného. Nicméně, když se najde všeobecně systém, který dokáže zachránit lidem životy, tak proč ne.
V příštím článku který bych chtěl zveřejnit, se vrátím zpátky k tématu bitcoinů a všemu co s ním souvisí.

Autor: František Vlček | sobota 30.7.2016 1:13 | karma článku: 8,83 | přečteno: 272x
  • Další články autora

František Vlček

LG OLED55BX3LB - opravdu dobrá TV za slušné peníze

Televize LG OLED je díky své vlastní technologii jedinečná. Více než 100 milionů samosvítících sub-pixelů* se spojí, aby poskytlo novou úroveň televizního zážitku. Vychutnejte si nejhlubší černou, nejbohatší barvy a nejrealističtě

13.4.2021 v 14:51 | Karma: 5,30 | Přečteno: 250x | Diskuse| Ostatní

František Vlček

LG sušička RC80EU2AV4D

Volně stojící hybridní sušička s invertorovým tepelným čerpadlem v energetické třídě A+++ pojme až 8 kg prádla. Sušičku LG RC80EU2AV4D řídí invertorový motor s 10letou zárukou, která se vztahuje na motor a kompresor. Sušička dále

13.4.2021 v 12:41 | Karma: 4,08 | Přečteno: 177x | Diskuse| Ostatní

František Vlček

Jak se volilo v USA

Něco málo z mých postřehů při volbě prezidenta USA a toho co nás možná může potkat a to co nás rozhodně nemine.

14.11.2016 v 21:01 | Karma: 0 | Přečteno: 38x | Diskuse| Osobní

František Vlček

Já do toho jdu, a co Vy?

Můj výborný nápad, jak investovat své těžce vydělané peníze a mít jistotu, že o ně nepřijdete. Neváhejte

12.10.2016 v 1:41 | Karma: 7,94 | Přečteno: 333x | Diskuse| Osobní

František Vlček

Jak je důležité mít přátele v pravou chvíli

Článek o tom, že když máte přátele a ty v pravý čas poprosíte o pomoc, tak se můžete dostat k životní šanci a posunout se někam dál.

16.9.2016 v 22:32 | Karma: 6,68 | Přečteno: 146x | Diskuse| Osobní
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Biden nečekaně kývl na předvolební debatu. Kdykoli kdekoli, říká Trump

26. dubna 2024  22:27

Americký prezident Joe Biden se v pátek nechal slyšet, že by chtěl do debaty se svým předchůdcem...

USA mění systém pomoci Ukrajině: už ne sklad, ale zbraně přímo ze zbrojovek

26. dubna 2024  21:30

USA chystají dosud největší balík vojenské pomoci Ukrajině v přepočtu za více než 140 miliard...

VIDEO: Kdo nejlíp vříská? Soutěž v imitaci racků vyhrál malý chlapec

26. dubna 2024  20:36

Devítiletý Cooper Wallace z britského Chesterfieldu v neděli vyhrál čtvrté mistrovství Evropy v...

Ukrajinci se snaží před bojem utéct do Rumunska, v řece mnozí najdou smrt

26. dubna 2024  20:26

Tisíce Ukrajinců se od počátku ruské invaze pokusily překonat řeku Tisu na hranici s Rumunskem ve...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 210x
Zajímá mne vše co nějak souvisí s nejpopulárnější kryptoměnou nazvanou Bitcoin (BTC). Její nákup, prodej, vývoj ceny a nemožnost identifikovat majitele. 

Seznam rubrik